Super Mammy: To TLIFE στην παρουσίαση της νέας του σειράς του Μάρκου Σεφερλή

0
21

Ο Μάρκος Σεφερλής την Κυριακή 3 Απριλίου στις 22:00 κάνει πρεμιέρα με το Super Mammy στον ANT1 και έρχεται να χαρίσει απολαυστικές στιγμές γέλιου, ως μαμά Χαρίκλεια.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχτηκε στα τηλεοπτικά γυρίσματα τους δημοσιογράφους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την παρουσίαση της κωμικής σειράς.

Εκεί βρέθηκε και το TLIFE όπου και συγκέντρωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη σειρά Super Mammy.

Super Mammy στον ANT1

Ο Μάρκος Σφερλής μιλώντας για την διασκευή της σειράς ανέφερε: «Πρόκειται για μια σειρά του BBC βραβευμένη, όπου και ξεκίνησε να προβάλλεται από το 2011 στην Αμερική και φτάνει μέχρι και σήμερα. Η σειρά έχει γίνει διασκευή στον Καναδά και εμείς είμαστε η δεύτερη κατά σειρά, χώρα που παίρνουμε τα δικαιώματα της σειράς όπου και την διασκευάσαμε μαζί με τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη μου, Στέλιο Παπαδόπουλο.

Το Super Mammy είναι ένας ύμνος στην κλασική μάνα, από την μάνα στην Αμερική και τον Καναδά, μέχρι την Ελλάδα, όλες οι μάνες νομίζω είναι ίδιες, ενδιαφέρονται το ίδιο για τα παιδιά τους. Αλλά σαν την Ελληνίδα μάνα, δεν υπάρχει», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Μαμά Χαρίκλεια

Για τον ρόλο του, ως Χαρίκλεια, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την μητέρα του: «Την  Χαρίκλεια την εμπνεύστηκα από την ίδια μου την μητέρα, την οποία και λένε Χαρίκλεια. Είναι και ένας φόρος τιμής στην μητέρα μου, η οποία με μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια κι εμένα και τα αδέρφια μου, στερώντας πολλά από τον εαυτό της. Έφτασα εδώ που έφτασα με την βοήθειά της, πάνω απ’ όλα», είπε συγκινημένος.

Για τον ρόλο του στη σειρά: «Η τηλεοπτική Χαρίκλεια έμεινε χήρα από μικρή, παρόλα αυτά δεν ξανάφτιαξε τη ζωή της, προτίμησε να μείνει δίπλα στα πέντε της παιδιά και στην ανατροφή τους. Της έμεινε ο πεθερός (Γιάννης Καπετάνιος) ο πατέρας του συζύγου της, με τον οποίο και έχουν μια σχέση αγάπης και μίσους. Της κάνει διάφορα, αλλά εκείνη του ανταποδίδει όλα αυτά. Πάντα με αρκετή δόση χιούμορ, χωρίς να έχει κανέναν σκοπό να τον ταλαιπωρήσει και να του κάνει κάποιο κακό.

Είναι μια αμφίεση κλασικής μάνας, αλλά η Χαρίκλεια δεν είναι καρικατούρα, είναι μια μάνα η οποία δεν έχει βαριά φωνή, είναι μια μάνα που έχει ρυθμό, ένταση και λειτουργεί όπως λειτουργεί μια μάνα, σήμερα, η οποία έχει αίσθηση της πραγματικότητας του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων», είπε για τον ρόλο του, ως μαμά Χαρίκλεια.

Super Mammy αλά ελληνικά

«Απευθυνόμαστε σε ένα κοινό όλων των ηλικιών, όπως και κάνω όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις δουλειές μου. Σίγουρα η ξένη σειρά είναι λίγο πιο… πικάντικη και πιπεράτη, ίσως το αγγλικό κοινό να είναι πιο έτοιμο για πιο καυστικό χιούμορ. Εμείς στην διασκευή  που έχουμε κάνει έχουμε κόψει όλο αυτό το μέρος με τα πιπεράτα αστεία, τα οποία και δεν ταιριάζουν με την ελληνική κοινωνία και στο Prime Time όπου θα παίζει η σειρά.

Έχουμε κάνει αντικατάσταση φυσικά με αντίστοιχες αστείες σκηνές, δικές μας, όπως επίσης έχουμε μεγαλώσει την διάρκεια της σειράς, στο εξωτερικό το επεισόδιο διαρκεί 30 λεπτά, ενώ εμείς το πήγαμε στα 45 με 50 λεπτά, το κάθε επεισόδιο. Έχουμε πολλαπλασιάσει το κείμενο και τις αστείες σκηνές», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Μάρκος Σεφερλής.

Super Mammy – Η πρώτη ελληνική σειρά με ζωντανό κοινό

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η σειρά θα φιλοξενεί ζωντανό κοινό καταγράφοντας όλες τις αντιδράσεις του. Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για αυτή του την απόφαση: «Οι λόγοι που επέλεξα να κάνω αυτή τη σειρά, είναι γιατί η Super Mammy γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό, κάτι που εμένα μου δίνει μεγάλη ενέργεια, το να ακούω το γέλιο εκείνη την στιγμή που λέω κάτι αστείο. Είναι κάτι με το οποίο έχω συνηθίσει πολλά χρόνια από το θέατρο και αυτή η συνταγή έχει αποδειχτεί πετυχημένη,

Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ βλέπουν μια σκηνή, 2 και 3 φορές κατά τα γυρίσματα και το σημαντικό για μένα είναι ότι γελάνε ξανά και ξανά με τα ίδια αστεία, κάθε φορά το ίδιο και περισσότερο. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος περνάει καλά, από την αρχή μέχρι το τέλος του γυρίσματος», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και τα 60 άτομα που βρίσκονται πίσω στην παραγωγή για να βγει όλο αυτό το αποτέλεσμα και τα οποία εργάζονται αρκετά», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μάρκος Σεφερλής – «Με τους συνεργάτες μου είμαστε οικογένεια»

Για τα πολύωρα γυρίσματα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο Super Mammy, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκονται στη σειρά πετυχημένοι και αγαπητοί ηθοποιοί (…) Στο τέλος κάθε επεισοδίου κάνουμε υπόκλιση μπροστά στο ζωντανό κοινό. Η αντιμετώπιση αυτής της κωμικής σειράς. έχει και τα στοιχεία του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι σίριαλ, είναι γυρισμένο για τηλεόραση, αλλά έχει και τα στοιχεία του θεάτρου σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Χρειάστηκαν έμπειροι ηθοποιοί για να υπηρετήσουν αυτό το συγκεκριμένο  projekt μέσα στο οποίο μπορούν να αυτοσχεδιάσουν. Είναι έτοιμοι να δεχτούν και τον αυτοσχεδιασμό τον δικό μου. Φτιάχτηκε μια παρέα, μια καινούργια οικογένεια γιατί όλοι νιώθουμε μέλη μιας οικογένειας. Έχουμε ταιριάξει πολύ. Η σειρά απαιτεί και πολλές πρόβες, δεν ερχόμαστε στο γύρισμα και ξεκινάμε να παίζουμε. Κάνουμε προηγουμένως πρόβες, υπάρχουν πολύ δύσκολες και απαιτητικές μέρες», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Super Mammy

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει πρεμιέρα ως μαμά Χαρίκλεια

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Καπετάνιος, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης, Σταύρος Νικολαΐδης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Σταρόβας, Έλενα Τσαβαλιά, Τάνια Τρύπη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Γιάννης Αγριόμαλλος, Περικλής Αλμπάνης, Αντώνης Βλάσσης, Μάριος Γλύκας, Λεωνίδας Ιορδάνου, Φανούρης Κορρές, Ιωάννα Στρίγγα

Super Mammy. Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 22:00.

Πηγή