«Maestro»: Σαρωτική τηλεθέαση και αποθέωση στο Twitter

0
8

Τηλεθέαση: Τα βράδια της Πέμπτης ανήκουν στο MEGA και στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Ο δημιουργός δίνει σε κάθε επεισόδιο ρεσιτάλ με το σενάριο και τη σκηνοθεσία, με τα κοινωνικά θέματα όπως αποτυπώνονται ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών συγκινούν και καθηλώνουν.

Έτσι και χθες, στο δεύτερο επεισόδιο της παραγωγής, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μέχρι και των ανθρώπων του Netflix, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η Μαρία Καβογιάννη, μάλιστα, σε μία σκηνή-«γροθιά στο στομάχι», όπου βλέπει τον άντρα της να χτυπά βάναυσα τον γιο της και μετά την ίδια, αποθεώθηκε στο Twitter και κατάφερε να ανατριχιάσει τους τηλεθεατές.

Η τηλεθέαση, όπως ήταν αναμενόμενο, εκτοξεύτηκε με τη σειρά «Maestro» να αγγίζει το 27,8% στο σύνολο και το 27,6% στο δυναμικό κοινό.

Το ίδιο βράδυ, αλλά νωρίτερα, από τις 21.00 έως τις 22.40, o «Σασμός» του ALPHA σημείωσε 27,4% στο σύνολο και 28,2% στις ηλικίες 18-54, ενώ «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA 26,3% και 19,2% αντίστοιχα.

Η αποθέωση στο Twitter

«Α ν α τ ρ ι χ ί λ α ! Μαρία Καβογιάννη, απλά υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου!», «Η Μαρία Καβογιάννη θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα στο εξωτερικό. Αν ζούσε στην Αμερική θα είχε κερδίσει Emmy», «Στην Ελλάδα του 2022 με τις διαστάσεις που έχει πάρει η ενδοοικογενειακή βία, η κακοποίηση των γυναικών και οι γυναικοκτονίες θέλουμε οι σειρές να περνάνε σχετικά μηνύματα. Εδώ μέσω της συγκλονιστικής Μαρίας Καβογιάννη», «Η γυναίκα είναι σχολή από μόνη της», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια στο Twitter που αναφέρονταν στο υποκριτικό μεγαλείο της Μαρίας Καβογιάννη.

Φυσικά, η λέξη «Maestro» ήταν από τα πρώτα trends χθες του Twitter με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν ότι θέλουν και δεύτερο κύκλο κι άλλους να αναφέρουν ότι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτή τη σεζόν υπολείπονται ακόμη επτά επεισόδια, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο.

Διαβάστε επίσης:

Love Island: Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι – Ο νέος έρωτας

Φαίη Σκορδά: «Θα ήθελα τη Δούκισσα Νομικού στην ομάδα μου»,

Τα πάρτι της TV: Μουσική, τραγούδια & 5 εκπομπές που μας διασκεδάζουν

Πηγή