Ο Παναγιώτης Ραφαήλ τα κατάφερε! Στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα (video)

0
6

Ο 4χρονος Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ένα παιδί που “αγκάλιασε” όλη η Ελλάδα και  το πανελλήνιο έγινε μια γροθιά για να σταθεί στο πλευρό του παιδιού που από την βρεφική ηλικία ήρθε αντιμέτωπο με μια σπάνια ασθένεια.

Ο μικρούλης βγήκε νικητής στην μεγάλη του μάχη για ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία!

Πλέον τον βλέπουμε να στέκεται όρθιος και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι γονείς του “Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!
Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!!

Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!!


Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!

Η ανάρτηση της οικογένειας του παιδιού

Το πανελληνιο εγινε μια γροθια για τον μικρο μαχητη

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρούλη προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας.

Χάρη στη θεραπεία που έκανε στη Βοστόνη, το αγγελούδι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.

«Μιλάμε για ένα θαύμα, για μια πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μια πάθηση που απλά δεν περπατάς. Εχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα» είχε πει ο πατέρας του παιδιού, όταν είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστός μικρέ μας!

Διαβάστε επίσης:

Η 37χρονη μητέρα έστελνε τα παιδιά με σημειώματα στη γειτονιά για να ζητήσουν δανεικά φαγητό και φάρμακα

«Θα κάψει καρδιές όταν μεγαλώσει»: Γιατί πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα «κομπλιμέντα» στα μικρά παιδιά

Ηράκλειο: Ζητούν από 13χρονη να αλλάξει σχολείο γιατί δεν έχουν σχολικό νοσηλευτή

Βιασμός 12χρονης: Η μητέρα είχε κλείσει στην κόρη της 9 ραντεβού με άγνωστους άνδρες – Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Πηγή