10 ντοκιμαντέρ με την ζωή Ελλήνων διάσημων που θα θέλαμε να δούμε στο Netflix

0
29




Με αφορμή την συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη που είπε ότι το Netflix θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ την ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Με χαρά διαβάσαμε σήμερα ότι η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του εκλιπόντα  Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σε επικοινωνία με το Netflix για να γυριστεί η πολυτάραχη ζωή του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ σε ντοκιμαντέρ. Ένα ντοκιμαντέρ που θα πληρώναμε εννοείται να δούμε.

AKHS SKOUFOS 750x375 1

Πάνω σε αυτή την είδηση, είπαμε να φτιάξουμε έναν κατάλογο με 10 ντοκιμαντέρ αφιερωμένα σε διάσημους Έλληνες που θα θέλαμε σαν τρελοί να δούμε στο Netflix.

1.Νίκος Γκάλης: Ένα μπασκετικό ντοκιμαντέρ με τον Θεό του ελληνικού μπάσκετ, από τα πρώτα του βήματα στην Αμερική μέχρι την αποθέωση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Galis

2.Μαρίνα Σάττι: Πως η Ελληνοσουδανή τραγουδίστρια, πήρε υποτροφία στο Μπέρκλεϊ, γκρέμισε το ελληνικό youtube με τη Μάντισσα της και έφτασε ως την Eurovision.

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ 0Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/Lifo

Λευτέρης Πανταζής: Πως το φτωχόπαιδο με καταγωγή από τον Πόντο που ήρθε στην Ελλάδα από τη μακρινή Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν και δούλευε σαν λούστρος κατέκτησε τις ελληνικές πίστες και τον έντυνε ο Versace.

maxresdefault 1 1

Κατερίνα Καινούργιου: Πως η Κατερίνα από ρεπόρτερ σε εκπομπή της Μπεκατώρου στο Τηλε Άστυ κατάφερε να γίνει πρωταγωνίστρια στα μεσημεριανάδικα ακολουθώντας το ελληνικό όνειρο.

71fe597f d155 468e a0d0 148e97412be4

Τάκης Τσουκαλάς: Ποιος δε θα έβλεπε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του διασημότερου οπαδού στην Ελλάδα; Πως ξεκίνησε και πως γεννήθηκαν όλα αυτά τα memes στα οποία πρωταγωνιστεί.

maxresdefault 2

Γιώργος Κοσκωτάς: Η χολιγουντιανή ζωή του ανθρώπου που έγινε συνώνυμο της διαφθοράς στην Ελλάδα των τελών της δεκαετίας του 80. Πως πήγε στην Αμερική από τον Ασπρόπυργο, και πως γύρισε πίσω, αγόρασε τη μισή Ελλάδα με κομπίνες, και κατέληξε στη φυλακή.

koskotas

Μάκης Ψωμιάδης: Πως ο Μάκης από την Καβάλα που σύμφωνα με κάποιες πηγές ήταν βασανιστής των ΕΑΤ-ΕΣΑ στη Χούντα κατέληξε ένας από τους ισχυρότερους αθλητικούς παράγοντες τη χώρα και πως επήλθε η πτώση του.

728435

Άγγελος Χαριστέας: Η κινηματογραφική ιστορία του ποδοσφαιριστή που με την κεφαλιά του, έδωσε στην Ελλάδα το Euro του 2004 και στον πλανήτη, μία από τις πιο απρόβλεπτες αθλητικές ιστορίες.

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΝΑΛ 1280x720 1

Βασίλης Παλαιοκώστας: Ο Έλληνας ληστής που η ιστορία του έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη, καθώς, όχι μόνο κατέχει το ρεκόρ γκίνες (δηλαδή αν υπήρχε) για δύο αποδράσεις από τη φυλακή με ελικόπτερο, αλλά είναι ακόμα φυγάς και το βιβλίο με τη ζωή του πουλάει σαν τρελό.

palaiokostas

Πηγή