Παναιτωλικός – Μεταγραφές: Έκλεισε Ντουάρτε στόπερ – Συμφώνησε με αριστερό μπακ και εξτρέμ από Λατινική Αμερική – Karvasaras

0
22

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γκάμπριελ Σούρερ, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου στο Emileon, αφού όπως προέκυψε, η ομάδα του Αγρινίου έχει «κλείσει» τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική και είναι κοντά και σε τέταρτο. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί αναμένεται να ενταχθούν στο υπόλοιπο σύνολο των καναρινιών τις επόμενες ημέρες στο Καρπενήσι.

Όπως προέκυψε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου του agriniara.gr, ο ένας εκ των τριών είναι ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ της Ντεπορτίβο Κουένκα, Μπρούνο Ντουάρτε, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τα «καναρίνια», παρά τις δηλώσεις του Λουίς Φερνάντο Σαριτάμα, Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας του Εκουαδόρ, ότι η πρόταση απορρίφθηκε γιατί δεν ικανοποιεί, οικονομικά.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, επίσης από την Λατινική αμερική, είναι ένας αριστερός μπακ και ένας εξτρέμ, οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται στην Ελλάδα.

Επίσης, ο Παναιτωλικός είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με έναν κεντρικό μέσο ο οποίος επίσης αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο ρόστερ.

agriniara.gr

Πηγή