Πέρασαν στα ημιτελικά Αμερική κι Τζαμάικα

0
4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμπληρώθηκε το καρέ των ημιτελικών του Gold Cup με τις ΗΠΑ να παίρνουν με δραματικό τρόπο στα πέναλτι την πρόκριση απέναντι στον Καναδά.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1, με τον Μπράντον Βάσκες να ανοίγει το σκορ στο 88’ για τους οικοδεσπότες, αλλά τον Στίβεν Βιτόρια να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 93’.

Ο Καναδάς άγγιξε την έκπληξη όταν προηγήθηκε στο 109’ με τον Τζέικομπ Σάφελμπεργκ, ωστόσο το αυτογκόλ του Σκοτ Κένεντι στο 114’ έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Ματ Τέρνερ απέκρουσε τα δύο πρώτα πέναλτι του Καναδά, από Βιτόρια και Φρέιζερ, ενώ ο Μπριμ σημάδεψε το δοκάρι, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 3-2 οι ΗΠΑ, που απέτυχαν μόνο στο πρώτο πέναλτι με τον Βάσκες.

Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσoυν στα ημιτελικά τον Παναμά, που χθες είχε συντρίψει με 4-0 το Κατάρ. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα, που χθες επιβλήθηκε 2-0 της Κόστα Ρίκα, με την Τζαμάικα, που σήμερα νίκησε 1-0 την Γουατεμάλα με γκολ του Αμάρι Μπελ στο 51’.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Ιουλίου (ξημερώματα 13ης Ιουλίου για την Ελλάδα).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του

Πηγή