Η AHEPA τίμησε τη φιλέλλην βουλευτή Κάρολιν Μαλόνι

    0
    20

    ΚΟΥΙΝΣ. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η AHEPA τίμησε την απερχόμενη βουλευτή των ΗΠΑ Κάρολιν Μαλόνι (Carolyn Maloney) και τρεις Ahepans για τα επιτεύγματα της ζωής τους στο δείπνο για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της μεγάλης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης που διοργάνωσε το Τμήμα 3 στο «Terrace on the Park», στις 14 Οκτωβρίου.

    Η κ. Μαλόνι ήταν από τους ιδρυτές του Caucus του Κογκρέσου για τα Ελληνικά Ζητήματα στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και έκτοτε ηγείται αυτού με σταθερότητα. Η AHEPA τίμησε τη βουλευτή για τις δεκαετίες αφοσιωμένης δημόσιας υπηρεσίας της και τη σταθερή υπεράσπιση της Ελλάδας ως αποτελεσματική επικεφαλής του Caucus.

    Εκτός από τα ελληνικά θέματα, η οικογένεια της AHEPA συνεργάστηκε με τη βουλευτή Μαλόνι για την επιτυχή είσοδο της Ελλάδας στο πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης στις ΗΠΑ (Visa Waiver) και για την εξασφάλιση του Χρυσού Μεταλλίου του Κογκρέσου μετά θάνατον για τον Κωνσταντίνο Μπρουμίδη, τον «Καλλιτέχνη του Καπιτωλίου».

    Ακόμα, ο ύπατος πρόεδρος Δημήτρης Κόκοτας απένειμε τα AHEPA Lifetime Achievement Awards στο πρώην μέλος του Board of Trustees ΛιΜίλας (Lee Millas), στον πρώην ύπατο κυβερνήτη Ηλία Τσεκερίδη και μετά θάνατον στο πρώην μέλος του Board of Trustees και πρώην Ανώτατο Ταμία Γιώργο Δημόπουλο.

    Πηγή