Η Ελλάδα στην κορυφή των τουριστικών προορισμών στις ΗΠΑ και το 2022 | Καλύτερος τουριστικός προορισμός GΤ Tested Reader Survey Awards 2022

0
2

Η Ελλάδα διακρίθηκε ως ο “Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός” για το 2022, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τους αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού, που ειδικεύεται στον επαγγελματικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείας, Global Traveler.

Πρόκειται για μία ακόμη διεθνή διάκριση, η οποία προστίθεται στον κατάλογο των διεθνών διακρίσεων, που έχει κερδίσει η χώρα τη φετινή χρονιά.

Η ψηφοφορία διεξήχθη από τις 14 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Tested Reader Survey που το περιοδικό διοργανώνει εδώ και 19 χρόνια.

Εκτός από την Ελλάδα, σε επίπεδο χώρας, η Σεούλ αναδείχθηκε στον καλύτερη πόλη για συνέδρια, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, στους νικητές περιλαμβάνονται η ξενοδοχειακή αλυσίδα The Ritz- Carlton, η οποία κερδίζει το βραβείη της Καλύτερης Διεθνούς Αλυσίδας Ξενοδοχείων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η μάρκα κερδίζει επίσης το βραβείο Καλύτερης εγχώριας αλυσίδα ξενοδοχείων. Το Aloft κερδίζει φέτος τον τίτλο του Καλύτερου Lifestyle Ξενοδοχείο και το Lotte Hotel Seul παίρνει το όγδοο βραβείο Καλύτερου Ξενοδοχείου για MICE και του 11ου Καλύτερου Ξενοδοχείου στη Νότια Κορέα.

Η InterContinental Hotels Group γίνεται φέτος πολυπρωταθλητής με νίκες για την καλύτερη ιστοσελίδα ξενοδοχείου, ihg.com, ενώ για 18η φορά κέρδισε τη διάκριση για το Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ξενοδοχείων στον κόσμο για το πρόσφατα ανανεωμένο IHG One Rewards. Το IHG Business Edge κερδίζει το τέταρτο συνεχόμενο βραβείο για το Καλύτερο Πρόγραμμα για Επιχειρήσεις Μικρού και Μεσαίου Μεγέθους.

Η Marriott Bonvoy εξασφαλίζει επίσης μια δέσμη βραβείων, μεταξύ των οποίων για το Καλύτερο Πρόγραμμα Πολυτελούς Επιπέδου Συχνής Παραμονής, για το Marriott Bonvoy Platinum Elite και για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Συχνής Παραμονής.

Η Hilton κερδίζει την τέταρτη νίκη της ως Best Hotel App.

Ανάμεσα στις ξενοδοχειακές διακρίσεις είναι αυτή του Four Seasons Istanbul, ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Στον εντυπωσιακό κατάλογο των ξενοδοχειακών βραβεύσεων είναι και αυτή του Sheraton Hotels & Resorts, ως Καλύτερη Αλυσίδα Ξενοδοχείων στη Λατινική Αμερική, και του Burj Al Arab Jumeirah, ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο στη Μέση Ανατολή για πέντε συνεχόμενα έτη.

Post Views:
0

Πηγή