Από τη Λάρισα στο Φοίνιξ της Αριζόνας

0
40

Μια θέση στο όνειρο διεκδικούν οι Λαρισαίοι χορευτές της ομάδας «I THUG YOU» που ταξιδεύει για το Φοίνιξ της Αριζόνας στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Χιπ Χοπ που πραγματοποιούνται πάνω από 12 χρόνια στην Αμερική.

Η λαρισινή ομάδα διεκδικεί μία θέση στο βάθρο ανάμεσα στους κορυφαίους χορευτές του κόσμου που ξεπερνούν τους 4.000 για την κατάκτηση του πολυπόθητου Παγκόσμιου τίτλου.
Ήταν μόλις τον περασμένο Απρίλιο όταν η «Ε» έγραφε για μια ομάδα χορευτών της Λάρισας που κατέκτησε την πρώτη θέση στη διεθνή διοργάνωση «HIP HOP INTERNATIONAL GREECE 2022» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σφραγίζοντας τη συμμετοχή της στην παγκόσμια διοργάνωση. Ομάδες χορού κάθε ηλικίας απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον διαγωνισμό για μία θέση στο βάθρο και την πρόκρισή τους στα τελικά της Παγκόσμιας διοργάνωσης «HIP HOP INTERNATIONAL 2022» που θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η ομάδα «I THUG YOU» της Σχολής κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία Adults και σφράγισε και αυτή με τη σειρά της τη συμμετοχή στην παγκόσμια διοργάνωση.
Η Εύα Ζαφειράκη, ιδρυτής και προπονήτρια της Σχολής «I DANCE COMPANY», μαζί με τον δάσκαλο χορού, Δημήτρη Ζέρβα, δήλωσαν έτοιμοι να αντιπροσωπεύσουν την πόλη της Λάρισας, στη χώρα όπου γεννήθηκε η κουλτούρα του Hip Hop. Οι αγώνες ξεκινούν αύριο Κυριακή και ολοκληρώνονται στις 13 Αυγούστου.

Πηγή