Ανακοίνωσε τον Λούκας Ασεβέδο για την άμυνα

0
13

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Ασεβέδο για το κέντρο της άμυνας.

Ο Λούκας Ασεβέδο είναι και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου από το απόγευμα της Τετάρτης, με τους Περιστεριώτες να τον ανακοινώνουν με μονοετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Λούκας Ασεβέδο (8/11/91) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και άρχισε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ωστόσο, η πρώτη του ομάδα ως επαγγελματίας ήταν η Τίρο Φεδεράλ στην οποία παρέμεινε για μία σεζόν (2012/13), καθώς μέσω των εμφανίσεών του πήρε μεταγραφή στη Ροσάριο Σεντράλ. Στο διάστημα της παρουσίας του με τη Ροσάριο, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμών σε Νουέβα Σικάγο, Εστουδιάντες, Φέρο Κάριλ Οέστε, Σανταμαρίνα και Σαν Μαρτίν.

Η τελευταία το 2018 τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή και το 2019 πραγματοποίησε νέα μεταγραφή στην Κολόν. Έκτοτε, ακολούθησε το πέρασμά του σε Παλεστίνο και Πλατένσε.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που πήρε το νούμερο «5», πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και ανήκω στον Ατρόμητο. Ήταν το όνειρό μου να έρθω στην Ευρώπη σε ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα και ειδικότερα σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος.

Ξέρω πολύ καλά την εξαιρετική πορεία που είχαν κατά το παρελθόν άλλοι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές στον Ατρόμητο, έχοντας γράψει μεγάλη ιστορία. Στόχος μου είναι να συνεχίσω αυτή τη θετική παράδοση, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα μέσω των συζητήσεων που είχαμε.

Για αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Σπανό για τις προσπάθειές του, αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή, Κρις Κόλμαν, που με επέλεξαν και με εμπιστεύθηκαν για τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ευρώπη και από τη Λατινική Αμερική, αλλά και από προηγούμενες ομάδες μου να επιστρέψω, ωστόσο, όταν έμαθα για τον Ατρόμητο δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω στην Ελλάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία.

Είμαι πολύ λίγες ώρες εδώ και με τα όσα έχω δει, έχω εντυπωσιαστεί. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Όλοι με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους έχουν προσπαθήσει για να δημιουργήσουν αυτό το προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη, που προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις στον κάθε ποδοσφαιριστή για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Έχω μάθει και έχω ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και πολύ σημαντική λόγω των 100 χρόνων του Ατρόμητου και αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τα πάντα ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας για αυτή τη σεζόν που έρχεται”.

Πηγή