Τρίτο κατάστημα για την Ashley Furniture HomeStore στην ελληνική αγορά – Newsbomb – Ειδησεις

0
10
Τρίτο κατάστημα για την Ashley Furniture HomeStore στην ελληνική αγορά - Newsbomb - Ειδησεις

Τρίτο κατάστημα για την Ashley Furniture HomeStore στην ελληνική αγορά – Newsbomb – Ειδησεις

Με το κατάστημα αυτό, το οποίο έχει μέγεθος 2500τμ και θα εγκαινιαστεί επίσημα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (αν και ήδη έχουν ανοίξει οι πόρτες του για το κοινό), η εταιρεία έχει συνολικά στην ελληνική αγορά εκθεσιακούς χώρους 6.000 τμ στα τρία καταστήματά της. Αξίζει να θυμηθούμε εδώ ότι το πρώτο κατάστημα άνοιξε στα Σπάτα, στη νέα πτέρυγα του Smart Park, λίγο αφότου η ΜΑΝΙΜΑ ΑΕ, που ανήκει στον κλάδο της Λιανικής Πώλησης και στον χώρο του Εμπορίου, ανέλαβε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της Ashley Furniture HomeStore, το 2019. Άμεσα, ακολούθησε το δεύτερο κατάστημα, σε κτήριο 1.800 τμ επί της Λεωφόρου Κηφισίας 216, στο Χαλάνδρι και πλέον η επέκταση έρχεται με το τρίτο κατάστημα στον Άλιμο.

Ο παγκόσμιος κολοσσός στον χώρο του επίπλου ισχυροποιεί την παρουσία του στην Ελλάδα

Η Ashley Furniture HomeStore είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στον χώρο του επίπλου: Με συνολικές πωλήσεις ύψους πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής επίπλων στον κόσμο. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως αυτή τη στιγμή, απασχολεί περί τους 35.000 εργαζόμενους και αριθμεί 1100 καταστήματα σε περισσότερες από 66 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επί 16 συνεχόμενα χρόνια, άλλωστε, θεωρείται ως η «νούμερο 1» εταιρεία λιανικής στην Αμερική.

Σχετικά με την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Manima ΑΕ, κ. Δημήτρης Βιτσαξάκης, υποστήριξε ότι στην επόμενη πενταετία η παρουσία της Ashley Home Stores στην ελληνική αγορά θα είναι ακόμα πιο έντονη και επιθετική. Παράλληλα ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος πως μέσω αυτής της παρουσίας που ήδη αναπτύσσεται, θα πάρει το μερίδιο της αγοράς που αναλογεί σε μια τέτοιου μεγέθους εταιρεία.

Ashley Furniture HomeStore: «Τα έπιπλα μπορούν να δημιουργηθούν με έναν καλύτερο τρόπο»

Η Ashley Furniture HomeStore εξειδικεύεται στον τομέα του επίπλου, διακόσμησης και στρωμάτων. Κεντρικό σύνθημα στη δημιουργία των επίπλων της είναι πως «τα έπιπλα μπορούν να δημιουργηθούν με έναν καλύτερο τρόπο». Αυτό σημαίνει πως κάθε προϊόν που εκτίθεται στα καταστήματά της, σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης, χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική του, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά του, το στυλ και το γούστο των δημιουργών του. Έτσι, τα συγκεκριμένα αντικείμενα, είτε είναι ένα από τα βασικά έπιπλα ενός σπιτιού, στην κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι, είτε πρόκειται για μικροδιακοσμητικά αντικείμενα, προσδίδει αξία στον χώρο όπου βρίσκεται.

Το «μυστικό της επιτυχίας» της Ashley Furniture HomeStore άλλωστε, είναι πως διαθέτει πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, που αφορούν κάθε σπίτι και κάθε άνθρωπο, από το υπνοδωμάτιο έως τον κήπο, από την κουζίνα έως το γραφείο. Σήμερα, οι καταναλωτές στην ελληνική αγορά μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα και να δουν στους άνετους χώρους του τα μοναδικά έπιπλα και αντικείμενα, επιλέγοντας για το σπίτι τους εκείνα που θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο, που θα αναβαθμίσουν την ίδια την ποιότητα της καθημερινότητάς τους.

Επισκεφτείτε και εσείς το νέο κατάστημα της Ashley HomeStore στην Ελλάδα!

Λ. Αλίμου 70, Άλιμος, 17455

Social Media:

Facebook: Ashley HomeStore Greece

Instagram: ashley_homestore_gr

LinkedIn: MANIMA SA

#ashley_greece

Καταστήματα:

Smart Park στα Σπάτα Αττικής 2106632971 | smartpark@ashley.com.gr

Λ. Κηφισίας 216 στο Χαλάνδρι Αττικής 2120008010 | kifisias@ashley.com.gr

Λ. Αλίμου 70 στον Άλιμο Αττικής 2120008016 | alimou@ashley.com.gr

Πηγή