Σε φεστιβάλ Salsa της Νέας Υόρκης ο Βολιώτης Dj της παγκόσμιας latin σκηνής Στ. Μουτζούρης!

0
37

 Διοργανώνεται 1 – 5 Σεπτεμβρίου 2022 σε ξενοδοχείο στην Times Square – Ανυπομονώ να πατήσω το «play», δηλώνει με ενθουσιασμό ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Μεγάλη απήχηση σημειώνει η μουσική παρουσία του Ελληνα dj της παγκόσμιας latin σκηνής, Στέλιου Μουτζούρη, aka DjEstelio «ElSocial» (djestelioelsocial.com) στην Αμερική, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Salsa της Νέας Υόρκης, New York International Salsa Congress (NYISC).

Το φεστιβάλ διοργανώνεται 1-5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο New York Marriott Marquis, στην Times Square του Manhattan και φέτος γιορτάζει την 20η του επέτειο με προσκεκλημένους τους καλύτερους χορευτές salsa, Djs και salsa συγκροτήματα ανά τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του 5ήμερου φεστιβάλ, θα πραγματοποιούνται μαθήματα από κορυφαίους δασκάλους του είδους και η κάθε βραδιά θα πλαισιώνεται από διακεκριμένους Djs, αλλά και από συναυλίες με live μπάντες.

Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν όλοι μαζί στη σκηνή σε ένα «All Starensemble» οι καλύτεροι μουσικοί salsa της Νέας Υόρκης, με μαέστρο τον Bobby Allende.

Εκπρόσωπος της Ελλάδος

O Dj Estelio «ElSocial» με πλούσιο βιογραφικό στη salsa σκηνή και συμμετοχή σε πολλά φεστιβάλ παγκοσμίως, πρόκειται για μια ακόμη φορά να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα και την Ευρώπη στην άλλη μεριά του πλανήτη, σε μια διοργάνωση με συμμετέχοντες τα «ιερά τέρατα» της salsa και συγκεκριμένα ανάμεσα στους: EDDIE TORRES, EDWIN RIVERA,TROPICAL GEM, ANA SAOKΟ.

«Ανυπομονώ να πατήσω το «play» και να χορέψουν στους ρυθμούς μου χιλιάδες salseroi από τη Νέα Υόρκη και φυσικά από όλο τον κόσμο, σε μία διοργάνωση που συγκεντρώνει τα βλέμματα της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής», δήλωσε ο Στέλιος Μουτζούρης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η διοργανώτρια του φεστιβάλ είναι η Vilma Villavicencio, με πολλές διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς στο παλμαρέ της, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Edwin Riveraμ, πληθωρική περσόνα στην afrolatin σκηνή.

Οι δυο τους, με ανακοινώσεις τους στα social media αναμένουν τον Βολιώτη DJ ESTELIO: EL SOCIAL να ανεβάσει τους ρυθμούς του dance floor, εκεί που γεννήθηκε η Salsa Dura στη Μέκκα της Salsa στη Νέα Υόρκη, καθώς και οι χορευτές στην Αμερική, αφού ήδη είναι ραδιοφωνικοί θαμώνες στο radio show «ECHALE SALSITA» του DJ ESTELIO “EL SOCIAL” που αναμεταδίδεται παγκοσμίως από το www.worldsalsaradio.com με έδρα τον Σαν Φρανσίσκο.

Ακολουθήστε τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.

Πηγή