Ποζάρει με ροζ μπικίνι σε νησί της Καραϊβικής και το καλλίγραμμο κορμί της θα το ζήλευαν μοντέλα

0
12

Τις διακοπές της στο εξοτικό νησί της Καραϊβικής απολαμβάνει η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Καλομοίρα με την οικογένειά της.

Ξέγνοιαστες στιγμές σε νησί της Καραϊβικής περνά η Καλομοίρα και δεν παραλείπει να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα στο Instagram.

Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κάνει τις διακοπές της στην Αρούμπα.
Καλομοίρα

Η Καλομοίρα ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους και όποτε βρίσκει την ευκαιρία έρχεται στην Ελλάδα. Οι διακοπές που κάνει όμως κατά καιρούς σε άλλα μέρη είναι πραγματικά ζηλευτές. Όπως και τώρα άλλωστε!

Η pop τραγουδίστρια που μας έχει κάνει στο παρελθόν περήφανους ως Έλληνες και στη Eurovision, πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία για φέτος το καλοκαίρι – παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς- και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Πόζαρε με ροζ μπικίνι και πάθαμε πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της που αν δεν ξέραμε ότι έχει γεννήσει τρία παιδάκια δεν θα πήγαινε ο νους μας ότι η συγκεκριμένη σιλουέτα ανήκει σε μητέρα.

Δείτε την φωτογραφία της με μαγιό μπικίνι παρακάτω

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Πηγή