Παναθηναϊκός: “Μεταγραφή πρωταθληματισμού για ΠΑΟ -… – Sportdog.gr – Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις

0
7

Το όνομα έκπληξη για Τριφύλλι και η συμμετοχή στην Εθνική Αργεντινής. Ποιος είναι ο παίκτης που… στέλνουν στους Πράσινους, γιατί η θέση που αγωνίζεται μπερδεύει τα δεδομένα ενόψει Ιανουαρίου, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το κόστος της μεταγραφής.

Το όνομα του Τζίνο Περούτσι βρέθηκε στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου, αν και δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει δεξιό μπακ στη μεταγραφική ενίσχυση που θα γίνει τον χειμώνα. Πολύ περισσότερο τώρα που η ομάδα έχεις τρεις παίκτες για αυτή τη θέση, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν οι Σάντσες, Κώτσιρας και Βαγιαννίδης.

Παρόλα αυτά ο μάνατζερ του παίκτη έκανε ρητή αναφορά στον Παναθηναϊκό, γεγονός που κινητοποίησε γύρω από την υπόθεση του διεθνή Αργεντινού άσου. Ο Περούτσι έχει θητεία στην Ευρώπη με τη φανέλα της Κατάνια, με εξαιρετική παρουσία, αλλά και σε μεγάλα κλαμπ στη Λατινική Αμερική όπως είναι η Μπόκα Τζούνιορς.

Τώρα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλιάνζα Λίμα, με στάτους βασικού, και η τιμή του δεν πρέπει να είναι πάνω από 1-1,5 εκατ. ευρώ. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Ψάχνει το Τριφύλλι για δεξιό οπισθοφύλακα τώρα;

“Για αυτό δεν έμεινε στην Ευρώπη – Διεθνής με την Αργεντινή – Μπορεί και κεντρικός αμυντικός”

Το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούζγο, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, για να μας βοηθήσει με την περίπτωση του Περούτσι.

Είχε ξεκινήσει από την Βέλεζ, μετά είχε πάει στην Κατάνια στην Ιταλία, αλλά είχε επιστρέψει στην Αργεντινή παρότι στη Κατάνια ήταν καλός. Αλλά δεν είχε μείνει λόγω κουλτούρας. Πέρασε και από την Μπόκα Τζούνιορς και, φέτος, ήταν στην Αλιάνσα Λίμα με την οποία πήρε πρωτάθλημα και ήταν βασικός. Συν ότι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινης“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Σε ποιες θέσεις παίζει;

“Ως δεξιός μπακ έχει κάνει καριέρα, αλλά μερικές φορές έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός”.

“Λύση για πρωταθλητισμό – Με τον Παλάσιος μπροστά του – 500.000 ευρώ για δανεισμό – Θα κάνει τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς”

Μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό;

“Ξεκίνησε ως δεξιός εξτρέμ και στην πορεία πήγε πιο πίσω γιατί δεν είχε την τεχνική. Στον Παναθηναϊκό όμως θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική επιλογή για τον Γιοβάνοβιτς. Ο Τζίνο Περούτσι είναι δοκιμασμένη λύση για να κάνει πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο – Με ποιο ποσό θα μπορούσε να έρθει;

“Η αλήθεια είναι ότι αν έρθει και παίξει στην Ευρώπη, θα ανεβάσει την τιμή του. Τώρα έχει τιμή Νότιας Αμερικής, θεωρώ ότι κάπου στο 1,5 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να πωληθεί. Αλλά θα μπορούσε να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, γιατί για αυτές τις ομάδες ακόμα και 500.000 ευρώ για τον δανεισμό ενός παίκτη, είναι σπουδαίο ποσό”.

Μπορεί να ταιριάξει στην 11άδα του Παναθηναϊκού;

“Επειδή έχει παίξει και εξτρέμ, θεωρώ ότι μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά με τον Παλάσιος μπροστά του, που είναι και εκείνος Αργεντινός. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες για πρωταθλητισμό και ο Περούτσι θα κάνει τη δουλειά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή