Παναθηναϊκός: «Κλειδί» οι μάνατζερ για συμφωνία με Μπλάνκο, ανεβαίνει το κόστος της μεταγραφής

0
30

Παναθηναϊκός: Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει ποσοστό των δικαιωμάτων του και το κόστος της απόκτησης του Αργεντινού αυξάνεται.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο είναι από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός.

Η απόκτηση του 27χρονου μέσου, όμως, δεν είναι απλή υπόθεση, όπως και των περισσότερων ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική. Ο βραχύσωμος (1,67) Μπλάνκο μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε και θεωρητικά θα ήταν εύκολο να πληρώσει ο Παναθηναϊκός  όσα ζητάει και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του, ωστόσο, κατέχει το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Για να μπορέσει, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός να τον κάνει 100% δικό του δεν αρκεί να ικανοποιήσει μόνο τις απαιτήσεις του Αργεντινού, που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως. Θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα και στους μάνατζερ, σαν να τον αγοράζει από την Ιντεπεντιέντε.

Ποιο είναι το ποσό; Αν κρίνουμε τα όσα γράφουν στην Αργεντινή, τότε αυτό ενδέχεται να πλησιάζει και το ένα εκατ. ευρώ. Τόσα φέρεται να δίνει η Μπόκα Τζούνιορς στους μάνατζερ, ενώ στον παίκτη προσφέρει κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Γίνεται αντιληπτό ότι με τους ατζέντηδες το κόστος αυξάνεται σημαντικά, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τον Μπλάνκο, ο οποίος ασφαλώς και δελεάζεται από την προοπτική της Μπόκα Τζούνιορς, όμως, είναι εξίσου ισχυρό και το κίνητρο να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Πηγή