Ούτε Παναθηναϊκός ούτε Ολυμπιακός – Τεράστιο… μπαμ για… – Sportdog.gr – Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις

0
24

Η τρομερή εμφάνιση με την Εθνική και το… φλερτ με τους “αιώνιους”! Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας άσος που ακούστηκε και για τις δύο μεγάλες ομάδες; Η τρελή φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα και πού ανήκουν τα δικαιώματά του στην Αμερική.

Η Εθνική έχασε βράδυ της Πέμπτης (11/8) από την Ισπανία, αλλά τα αποτελέσματα στα φιλικά πάντα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Εκείνο στο οποίο έχουν μείνει όλοι από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι άλλο από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη. Ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι στους Ισπανούς, τελειώνοντας με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 24 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα ο διεθνής παίκτης εντυπωσίασε τον προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, που βρέθηκε στο γήπεδο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο εξέφρασε και προσωπικά τις άριστες εντυπώσεις, που αποκόμισε, στην συζήτηση που είχε με τον 28χρονο διεθνή μετά την λήξη του αγώνα.

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι ο Αγραβάνης παραμένει χωρίς ομάδα. Εφυγε από τον Προμηθέα, συνδέθηκε έντονα με τον Παναθηναϊκό, ακούστηκε χαλαρά για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε κάτι ουσιαστικό με τους «αιώνιους».

Λέτε να πάει στο ΝΒΑ, έστω και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία; Φαίνεται απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αλλωστε έχει περάσει ήδη από την διαδικασία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, αφού το 2015 επιλέχθηκε στο ντραφτ από τους Χοκς, ενώ πλέον τα δικαιώματά του ανήκουν στους Κινγκς, αφού πέρασαν και από τους Καβαλίερς. 

Οι Κινγκς δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση αφού είναι πλήρεις, οπότε αν τον θέλουν οι Μπακς, θα πρέπει να πάνε να πάρουν τα δικαιώματά του από τους «βασιλιάδες» του Σακραμέντο.

Πολύ σημαντικό για τον Αγραβάνη είναι το γεγονός ότι εκπροσωπείται από τον ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Από τον άνθρωπο, δηλαδή, που έστειλε πέρυσι το καλοκαίρι τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στους Μπακς.

Θα είναι όντως τρομερά ενδιαφέρον αν ο Αγραβάνης πάρει την κατεύθυνση για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Σίγουρα, πάντως, έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και κυρίως αυτό φαίνεται με την Εθνική. Δεν ήταν μόνο χθες καλός, αλλά και στο πρώτο φιλικό με την Ισπανία. Πολύ καλός ήταν και με την Τουρκία, οπότε πλέον μάλλον τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή