Μουντιάλ 2022: Ουαλία – Κατάρ με… ηλεκτρικό αυτοκίνητο

0
29
Μουντιάλ 2022: Ουαλία - Κατάρ με... ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Μουντιάλ 2022: Ουαλία – Κατάρ με… ηλεκτρικό αυτοκίνητο

μουντιαλ2022-εθνικη-ουαλιας

Οι μέρες περνούν και το Μουντιάλ 2022 πλησιάζει και οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη γιορτή. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι φίλαθλοι που θα έκαναν τα πάντα για να δουν την ομάδα τους από κοντά ή ακόμη και να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Έτσι ένα γκρουπ φίλων από την Ουαλία και συγκεκριμένα οι Scott Young, Nick Smith, Huw Talfryn Walters και Walter Pennell, αποφάσισαν να ταξιδέψουν από τη χώρα τους ως το Κατάρ με… ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κάνοντας ένα ταξίδι 8,046 χλμ, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή (28/10). 

 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

betshop logo 300 300 transparent

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍ Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

 

Στόχος τους φυσικά είναι να φτάσουν πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ουαλίας κόντρα στην Αμερική στις 21 Νοεμβρίου. Οι τέσσερις φίλαθλοι αναμένεται να περάσουν από τις Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία και Κροατία, ώσπου να φτάσουν στην Ελλάδα. Από την Αθήνα θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ και στη συνέχεια στην Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία, όπου υπολογίζουν ότι θα φτάσουν στο Κατάρ στις 18 Νοεμβρίου. 

Η ιστορία τους μάλιστα έχει γίνει ήδη γνωστή και αρκετοί φίλαθλοι έχουν δείξει τη συμπαράσταση τους, ενώ το ταξίδι τους θα βιντεοσκοπηθεί και αναμένεται να γίνει ντοκιμαντέρ στο άμεσο μέλλον. “Θα βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τα παιδία, για να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά και στον σωστό δρόμο για την Ντόχα. Ανυπομονούμε να τους συναντήσουμε στο πρώτο μας παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου κόντρα στην Αμερική”, ανέφερε ο Neil Mooney, διευθύνων σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουαλίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στα social media:

Πηγή