Μετεκπαίδευση οδοντιάτρων σε Ελλάδα και Αμερική

0
20

ΑΘΗΝΑ. Το Ινστιτούτο Μέριμνα-Κέντρο Διά Βίου Μάθησης προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει και πρωτοπόρο στην Διά Βίου Μάθηση εδώ και πολλά χρόνια και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που επέφερε και συνεχίζει η πανδημία Covid-19, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ολοκλήρωσε με επιτυχία στην Νέα Υόρκη τον 12ο κύκλο σπουδών του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Εμφυτευματολογίας με κλινική συμμετοχή σε συνεργασία με το New York University College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε διάρκεια 1 έτος (215 διδακτικές ώρες). Ξεκίνησε στην Ελλάδα με μαθήματα στο Ινστιτούτο Μέριμνα με το προχειρουργικό και χειρουργικό μέρος που περιελάμβανε διαλέξεις, workshops, παρακολουθήσεις live χειρουργείων και την τοποθέτηση 5 εμφυτευμάτων από κάθε συμμετέχοντα σε ασθενείς, για να καταλήξει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με προχωρημένη εμφυτευματολογία.

Το γκρουπ των 30 συμμετεχόντων οδοντιάτρων (Ελλήνων και Κυπρίων) του προγράμματος παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν από τις 23 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 την ολοκλήρωση του προγράμματος από  καταξιωμένους εκπαιδευτές της διεθνούς κοινότητας στον τομέα της εμφυτευματολογίας.

Μετά την παρουσίαση της γραπτής τους εργασίας και των δυο κλινικών περιστατικών που πραγματοποίησαν στο πρόγραμμα, αποφοίτησαν λαμβάνοντας Certificate of Achievement από το New York University.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΚΔΒΜ

Το Ινστιτούτο Μέριμνα ευχαριστεί θερμά τους οδοντίατρους τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο που συμμετείχαν στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το Ινστιτούτο Μέριμνα είναι το μοναδικό οδοντιατρικό εκπαιδευτικό κέντρο εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ

Υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων

Αρ. Αδείας ΚΔΒΜ 202168085

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΚΔΒΜ

Ινστιτούτο Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 272Α

Αγ. Δημήτριος, Αθήνα, Τ.Κ.: 173 43

Email: imerimna@otenet.gr

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9734000

Fax: (+30) 210 9734330

 

Πηγή