Η τρυφερή φωτό αγκαλιά με την μαμά και το συγκινητικό μήνυμα

0
29

Στο πλατό της σημερινής εκπομπής της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Άγγελος Λάτσιος προκειμένου να της κάνει έκπληξη.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της καθώς την επισκέφθηκε ο μοναχογιός της, Άγγελος Λάτσιος. Μαμά και γιός πόζαραν μαζί στο πλατό του Mega και η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, ωστόσο είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες τη βλέπουμε πολύ συχνά να ποζάρει στις φωτογραφίες μαζί με τον γιό της, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, κάτι που ενθουσίασε τη μητέρα του. Η χαρά της Ελένης Μενεγάκη δεν κρύβεται όταν είναι μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο «Πόσες αναμνήσεις έχω μαζί σου από μωρακι ακόμα μέσα στα τηλεοπτικά studio … απόκριες , πρεμιέρες , ταξίδια , γιορτές , γέλια , χαρές … Άγγελε μου σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Με τι ασχολείται ο Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συζητιέται αρκετά, ιδίως για την σχέση του με την Γαία Μερκούρη, που φημολογούνταν ότι έχει μάλιστα τελειώσει, ωστόσο το ζευγάρι το διέψευσε. Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του. Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του. Τι δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Πηγή