Εγκαινιάζεται η έκθεση «Αναμονή» του Κ. Παπαγεωργίου

0
22
GMG


Έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου με τίτλο «αναμονή» εγκαινιάζεται στην πόλη μας το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Aίθουσα Tέχνης B. Μυλωνογιάννη Χαρ. Τρικούπη 14.

Ο Παπαγεωργίου γεννήθηκε στα Χανιά το 1969. Σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθηνών στα εργαστήρια ζωγραφικής με τους Π. Τέτση και Χρ. Μπότσογλου, χαρακτικής με τον Θ. Εξαρχόπουλο και αγιογραφίας με τους Ντ. Ξενόπουλο και Π. Βαμπούλη.

Έχει παρουσιάσει την δουλειά του σε πολλές ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Αμερική και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 1990 έως σήμερα αγιογραφεί ναούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική.

Περιστασιακά συνεργάστηκε με την Ε.Ρ.Τ. τον Οικονομικό Ταχυδρόμο και την εφημερίδα Εξπρές.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Ο Παπαγεωργίου παραμένει πιστός τις παραδοσιακές άξιες της μεγάλης ζωγραφικής και στη θεματική αναφορά της παράστασης υπακούοντας σε μια ηθελημένη πειθαρχία. Στιγμές της καθημερινότητας αποδίδονται με αρμονία και αποτελούν τη διαδρομή μιας απεικόνισης του κόσμου που μας περιβάλλει.

Στα έργα του Παπαγεωργίου ζωγραφισμένα με παλλόμενα ζωντανά χρώματα και ανάλαφρες πινελιές είναι φανερή η αγάπη του για τον άνθρωπο και η κατάφαση στη ζωή.

Zuper Service

Με έμφαση στη λεπτομέρεια που συνυπάρχει με την ποιητική διάθεση και τη νοσταλγία, ο ζωγράφος αποτυπώνει τον κόσμο του ο οποίος μέσα από τη ζωγραφική διαδικασία αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στο προσωπικό ταξίδι της Τέχνης.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 4 Ιουνίου από 18:00-22:00 παρουσία του ζωγράφου και θα διαρκέσει έως τις 22 Ιουνίου.

Θα είναι ανοιχτή 11:00-13:00 και 18:00-21:00 καθημερινά, εκτός Κυριακής.


 


Οροι ανάγνωσης


Yiannis Jewellery

Πηγή