Δολοφόνοι με γραβάτες και κομψά ταγιέρ (γράφει ο Γ.Σιδέρης)

0
20

Ζητείται τζομπάνος- πρωθυπουργός, έστω και φιλέλληνας…

Το κοπάδι (λαός) είναι έτοιμο. Τρεις λαλούν (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) και 10 εκατομμύρια χορεύουν στον ίδιο ρυθμό με διαφορετικά όργανα (δήθεν διαφορετική ιδεολογία). Η Ελλάδα καταστρέφεται και το πολιτικό σύστημα χτενίζεται στις καρεεεεκλες τους.

27 κότες με στριγκάκι (Ευρωπαίοι ηγέτες), η μπαλαρίνα Ζελένσκι από την Ουκρανία μαζί με τους διαφθαρμένους των Βρυξελλών υπό τας διαταγάς της μανταμίτσας Μπάιντεν φοβούμενος ότι χάνει την κηδεμονία του πλανήτη να πολεμάνε όλοι μαζί τον κακό Πούτιν που δυστυχώς τον έχουν προκαλέσει. Και να το ξεκαθαρίσουμε, όλοι τους είναι καπιταλιστικά κράτη. Έτσι για να συνεννοούμαστε…

Με την Ουκρανία να καταστρέφεται ολοκληρωτικά και τα 45 εκατομμύρια λαού να δυστυχούν για χρόνια. Η Αμερική με την Ρωσία να πλουτίζουν και τους Ευρωπαίους να πληρώνουν το μάρμαρο. Το ζητούμενο είναι ένα, τα συμφέροντα της Ευρώπης είναι στην Αμερική ή στην Ρωσία;;; Αναμφισβήτητα στην αγορά της Ρωσίας. Από έναν ανεγκέφαλο και διεστραμμένο Ζελένσκι, που μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι η δύση τον χρησιμοποιεί. Και καλά είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι δεν φταίει ο πόλεμος Ουκρανίας Ρωσίας για όσα δείνα περνάμε στην Ελλάδα. Τώρα όσο για τα εσωτερικά της Ελλάδας όλοι λίγο πολύ βολεύονται μεταξύ τους κατηγορώντας ο ένας τον άλλον, και όλα μέλι γάλα. Όπως με την διάλυση του ΕΣΥ, τις υποκλοπές, τις αυξήσεις στην ενέργεια, τα καύσιμα, το καλάθι του νοικοκυριού και πολλά άλλα σκάνδαλα που κατά καιρούς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Με τα βουλευτικά και κυβερνητικά δεκαχίλιαρα τον μήνα, τα ελάχιστα από την πραγματικότητα που γνωρίζουμε. Αλήθεια υπάρχουν βουλευτές στην Δυτική Μακεδονία;;; Εάν ναι, κερνάω κουλούρι στον φούρνο και μάλιστα αυτό με τον πήχη…Αν και χρειάζονται μέτρα, αλλά τώρα έτσι στο περίπου.

Συμπέρασμα;;; Το πολιτικό σύστημα χτενίζεται στις καρεεεκλες τους, παρακολουθώντας αμέτοχοι την Ελλάδα να καταστρέφεται.

(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ)

Πηγή