Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω τραβήξει τα πάνδηνα εξαιτίας της εμφάνισής μου»

0
12

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την καριέρα του αλλά και το bullying που βίωσε λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης στον χώρο της μαγειρικής.

«Όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου. Με έλεγαν από κλέφτη μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι στο MasterChef», είπε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Αναφέρθηκε ακόμη και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε παλαιότερα με τα ναρκωτικά: «Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε «μην βγεις να το πεις, θα καταστραφείς και δεν υπάρχει λόγος». Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα».

Όσον αφορά το γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση, τόνισε: «Φέτος δεν έκανα συνειδητά τηλεόραση επειδή μπούκωσε το πράγμα και αυτό το βλέπουμε στα μαγειρικά νούμερα».

 

Πηγή