Γεωργιάδης: Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Ανδρουλάκης, αν θεωρεί πως ήταν παράνομη η παρακολούθησή του ας κάνει μήνυση

0
15

Το θέμα της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και πολλές εντάσεις με αποκορύφωμα τη μεγάλη συζήτηση στη Βουλή όπου  οι πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν σε πολύ υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN και απαντώντας στην Ευλαμπία Ρέβη για τον λόγο που προέβη η ΕΥΠ σε αυτή την υποκλοπή, είπε: «Δεν θα τον μάθετε και δεν πρέπει να τον μάθετε είναι η σωστή απάντηση. Αν έπρεπε να το μάθετε, δεν τις λέγαμε μυστικές υπηρεσίες, θα τις λέγαμε φανερές υπηρεσίες».

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάει να μαθευτεί ο λόγος, τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ίδιος. Αν υπάρχουν δύο πληροφοριοδότες που έχουν δώσει κάτι που εμπλέκει τον κ. Ανδρουλάκη είναι δυνατόν να τους κάνουμε μανταλάκια στην τηλεόραση και την βουλή. Αν τους βγάλουμε στον αέρα θα ξαναβρεί η Ελλάδα πληροφοριοδότη;».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για να έχεις μυστικές υπηρεσίες γιατί αλλιώς δεν θα σου μιλάει κανένας. Π.χ Όταν στο Ιράν εισέβαλλε η Αμερική επειδή είχε πληροφορίες πως υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής. Όταν μετά αποδείχθηκε πως δεν υπήρχαν, είπε κανείς στην Αμερική βγάλτε ποιοι μας το είπαν; Θα καταστρέψουμε την έννοια των μυστικών υπηρεσιών. Αν ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί πως ήταν παράνομη, ας κάνει μία ωραία μήνυση».

Πηγή