Αιμίλιος Χειλάκης: “Είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης και στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις”

0
12

“Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική, που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο” ομολογεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο στο MEGA με αφορμή τη θεατρική του Μήδεια. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την αγαπημένη του σύζυγο, Αθηνά Μαξίμου.

«Είναι στόχος μου να κάνω δουλειές που θα τις δουλέψω πολύ καιρό, που θα τις έχω προαποφασίσει από καιρό, που θα έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου για το πως θα το κάνουμε και έτσι κάθε φορά που έχουμε πρεμιέρα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης. Συνήθως άγχος έχεις όταν ξέρεις τι πρέπει να γίνει, άμα ξέρεις τι πρέπει να γίνει έχεις την ευθύνη να το καταφέρεις. Όταν δεν έχω άγχος, λέω ότι είμαι εντελώς απροετοίμαστος» σημείωσε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης..

«Η Μήδεια είναι ένας χαρακτήρας που μας διδάσκει κάτι. Έρχεται από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκληματούν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι είναι φώτα για εμάς» υποστήριξε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τη σύγκριση που γίνεται τελευταία με τη Μήδεια με την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία των τριών παιδιών. «Η Αθηνά πέρα του ότι είναι η αγαπημένη μου σύζυγος, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Και όταν βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες, δεν τους αφήνεις να φύγουν».

«Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική. Δηλαδή που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο και το γυρίζουν 15, 20 ημέρες κάθε φορά. Στην Ελλάδα κάθε επεισόδιο γυρίζεται σε δύο ημέρες και πολλές φορές τρέχεις να κάνεις τη σκηνή γιατί μπορεί να παίζει το επεισόδιο την μεθεπόμενη ημέρα» εξήγησε ο Αιμίλιος Χειλάκης για το γεγονός ότι η τηλεόραση δεν είναι η αγαπημένη του δουλειά. «Επειδή εγώ είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή αλλιώς να πάρω το χρόνο μου, στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις».

Πηγή