Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ. Κρύβαμε την κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη»

0
5

Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ. Κρύβαμε την κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη»

Η Ίνα Λαζοπούλου δηλώνει πως ο χορός είναι η ζωή της. Όπως λέει όταν ήταν 10 χρονών είχε δηλώσει στους γονείς της πως θα γίνει μπαλαρίνα.

«Όλα τυχαία έγιναν όλα, τελείως τυχαία με είδε ο Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του…κρατάω όσα μου έγραφε σε κάθε γενέθλια και τα έχω μαζί μου και στην Αμερική», αναφέρει σχετικά με την γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και τονίζει πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε και να ευγνωμονούμε όσους βρέθηκαν στη ζωή μας και μας «έδειξαν μία πορεία».

Στην ερώτηση πως αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να παντρευτεί απαντά: «Κατ’ αρχάς έμεινα έγκυος πρώτα και ύστερα είχε μακριά μαλλιά, έμοιαζε στον Jon Bon Jovi».

«Όλα έγιναν για να γεννηθεί αυτό το παιδί, για να γεννηθεί η Άλεξ. Εγώ πιστεύω πως διαλέγουμε τους γονείς μας» συνεχίζει μιλώντας για τη γέννηση της κόρης της, Αλεξάνδρα.

Αποκαλύπτει πως τότε δεν ήθελε να παντρευτεί και θυμάται να βρίσκεται στο ΜEGA και να προσπαθούν να κρύψουν την κοιλιά της.

«Άρχισαν τα ρούχα να μην μου κάνουν, και θυμάμαι να κλαίω, να τσιρίζω, να τα πετάω και μπαίνει μέσα η Έλντα (Πανοπούλου) με βάζει στη γωνία και συγκινημένη μου λέει “αυτό που κάνεις είναι αμαρτία”» περιγράφει.

Δηλώνει πως τώρα κάνει αυτό που ήθελε από πάντα, να ασχοληθεί με τα ζώα. «Το πάθος μου ήταν πάντα τα ζώα. Είμαι dogwalker, και petsitter» αναφέρει.

Εξηγεί πως είναι μία δουλειά την οποία έχει σπουδάσει στην Αμερική και όνειρό της είναι να το “φέρει” ως ιδέα και στην Ελλάδα.

Ερωτώμενη για τυχόν δυσκολίες που αντιμετώπισε πηγαίνοντας με την κόρη της στην Αμερική, απαντά: «Εννοείται πως ήθελα να γυρίσω πιο γρήγορα πίσω, αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα όταν εσύ είσαι υπεύθυνο για την ευτυχία του».

Πηγή