Άγγελος Λάτσιος: Δεν πάει ο νους σου πώς υποδέχτηκε το νέο έτος – Οι viral φωτό στο Instagram

0
10

Το ζευγάρι μάλιστα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που απόλαυσε εκεί ενώ κατά την επιστροφή του υποδέχτηκε το νέο έτος όπως δεν μπορείς να φανταστείς.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη επέστρεψε λοιπόν στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να απολαύσει χειμερινές βουτιές με τις φωτογραφίες του να γίνονται viral.

«2 Ιανουαρίου στην Ελλάδα», έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος στη λεζάντα της ανάρτησής του με τη Γαία Μερκούρη να σημειώνει πόσο της λείπει.

Δες τις φωτογραφίες

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορονοϊός και όλα ακυρώθηκαν και έμεινε στην Ελλάδα.

Τώρα όμως, όπως φαίνεται ότι έχουν μπει σε μία τάξη και έχει αρχίσει να πραγματοποιεί τα όνειρά του!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δεν έχουν κρύψει ότι είναι ερωτευμένοι και μάλιστα συχνά ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Διαβάστε επίσης

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Οι νέες κοινές φώτο τους από την Αμερική είναι το κάτι άλλο

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Μοναδικές φώτο από τα ξεχωριστά Χριστούγεννα στην Αμερική

Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίζει την Γαία Μερκούρη στην πιο… «άβολη» στιγμή της

Πηγή