ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης από τον AJ Catanzaro

Σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης από τον AJ Catanzaro

15, 16 και 17 Ιουλίου

15.07.2022

Προσκεκλημένος της Fantic στην Αθήνα ο Αμερικάνος αναβάτης AJ Catanzaro και η motoacademy, για ένα σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης στο χώμα που διοργανώνεται από την Fantic Motor Hellas

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία η Fantic Motor Hellas θα φιλοξενήσει στην Αθήνα στις 15, 16 και 17 Ιουλίου τον AJ Catanzaro και την Moto Academy (https://club.themotoacademy.com/).

O AJ Catanzaro είναι ένας από τους κορυφαίους privateer αναβάτες motocross / Supercross στην Αμερική, αλλά είναι ακόμα πιο γνωστός ως ιδρυτής του MotoAcademy, που είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σχολή οδήγησης στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Στην Moto Academy συμμετέχει ο Jett Lawrence, που κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο του Αμερικανικού πρωταθλήματος supercross, ενώ είναι 1ος στη βαθμολογία του Αμερικανικού πρωταθλήματος motocross.

Βασικές αρχές αλλά και προχωρημένες τεχνικές της “new school” αγωνιστικής οδήγησης στο χώμα θα μοιραστεί ο Αμερικανός αναβάτης το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου με επιλεγμένους Έλληνες αναβάτες Motocross και Enduro. Η συμμετοχή στο 2ημερο moto clinic προσφέρθηκε δωρεάν σε αναβάτες αγωνιστικών μοτοσυκλετών Fantic, ενώ αναβάτες μοτοσυκλετών άλλων κατασκευαστών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ειδική προνομιακή τιμή.

Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι Έλληνες fans θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον AJ Catanzaro σε μια εκδήλωση «meet&greet” που διοργανώνει η Fantic Motor Hellas στο νέο χώρο RIDE της HD Athena – Πειραιώς 187, την Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00.

Google News
Ακολουθήστε το

2WO.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.Πηγή

Must Read