ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΠέντε λόγοι να πάρεις Uber μέσα στις γιορτές

Πέντε λόγοι να πάρεις Uber μέσα στις γιορτές

Uber

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Ευτυχώς βέβαια η Αμερική ανακάλυψε την Uber. Κι εμείς το UberTAXI, την υπηρεσία που η Uber παρέχει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλούς λόγους να την επιλέξουμε ειδικά στη δύσκολη -από πολλές απόψεις- περίοδο των εορτών. Σταματήσαμε στους… πέντε.

Εξασφάλισε ότι θα είσαι εκεί που θέλεις στην ώρα που θέλεις

Των φρονίμων τα παιδιά κλείνουν UberTAXI εγκαίρως. Γιατί οι πιθανότητες να βρει κανείς ταξί σε ώρα αιχμής είναι όσες να πάρει πρωτάθλημα η Λαμία. Και δε φταίει ο Μέρφι. Φταίνε τα μαθηματικά. Δε φτάνουν όλα τα ταξί των Βαλκανίων για να μεταφέρουν όσους θέλουν να μετακινηθούν π.χ. το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Και με την πανδημία σε έξαρση, καλύτερα να μοιραστείς ένα ταξί παρά να βρεθείς τριπλομασκωμένος στο μετρό. Φυσικά και μπορείς να πάρεις -αν υπάρχει- το ΙΧ σου. Σε αυτήν την περίπτωση, μην ξεχάσεις να πάρεις ξηρά τροφή. Μπορεί και να τη χρειαστείς.

Το “ένα ποτηράκι παραπάνω”

Που δεν είναι ποτέ ένα. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ότι θα απέχεις πλήρως και συνειδητά από την κατανάλωση αλκοόλ, το UberTAXI είναι ιδανική λύση. Κοινοποιείς και τη διαδρομή σου στην επιστροφή “στον κολλητό” και είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου χωρίς παρενέργειες.

Ασφάλεια στη μετακίνηση, ασφάλεια στην Υγεία

Ξέρεις ποιος είναι ο οδηγός εκ των προτέρων. Ξέρεις τη διαδρομή. Αν θέλεις την κοινοποιείς σε έμπιστο φίλο. Και -ακραίο αλλά ισχύει- μπορείς στην ανάγκη να καλέσεις αστυνομία με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή. Στην εποχή της πανδημίας όμως, την ασφάλεια τη μετράμε και διαφορετικά. Πριν καν μπεις στο ταξί μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι ο οδηγός φορά τη μάσκα του. Κι εσύ το ίδιο.

Το βάσανο του πάρκινγκ

Υπήρχαν εποχές που το πάρκινγκ τα Χριστούγεννα σού κόστιζε περισσότερο από την υπόλοιπη βραδιά. Κι όσο large και να είναι κάποιος και να μη σκέφτεται το κόστος, σίγουρα σκέφτεται την ταλαιπωρία. Οι άσκοποι κύκλοι που έχουν γίνει προς αναζήτηση θέσης στάθμευσης σε εορταστικές ημέρες έχουν γράψει ιστορία. Και επίσης έχουν γράψει τόσα χιλιόμετρα που το ΙΧ έπιασε το όριο για το επόμενο service.

Γιατί είναι… Uber

Γιατί ήξερε πριν από εμάς για εμάς τί σημαίνει να μπορείς με ένα κλικ να εξασφαλίσεις αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά. Και γιατί έδειξε το δρόμο για πραγματικά “έξυπνες λύσεις” σε “έξυπνες πόλεις”. Κι από μόνος του αυτός ο λόγος ίσως και να είναι αρκετός για να την επιλέξεις.

Αυτά για τις δύσκολες ώρες των μετακινήσεων εν μέσω εορτών και εν μέσω πανδημίας. Και του χρόνου. Χωρίς πανδημία. Αλλά με UberTAXI.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή

Must Read