ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΗ Betsson χορηγός του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Η Betsson χορηγός του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας με τη διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (27 Απριλίου-1 Μαϊου 2022) και η Betsson αποτελεί τον Χορηγό της διοργάνωσης στην χώρα μας!

Το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να παρουσιάζει αναλυτικά τον Γύρο σε αυτό το πολυεπίπεδο αθλητικό, τουριστικό και εκπαιδευτικό γεγονός.

sfg

Προτεραιότητα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι μαζί με την ανάπτυξη της αγωνιστικής ποδηλασίας στην χώρα να μπουν και τα θεμέλια στην ελληνική κοινωνία να εμπεδώσει μία ποδηλατική συνείδηση σημαντική σε μια περίοδο κλιματικής και ενεργειακής κρίσης.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας όντας αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της UCI, κατηγορίας 2,1 EuropeTour, διαθέτει πέντε συναρπαστικές διαδρομές από την Κρήτη ως τα Ιωάννινα.

Το ξεκίνημα του θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 27 Απριλίου με την παρουσίαση των 21 Επαγγελματικών και Εθνικών ομάδων και των 147 αθλητών τους, με το τέλος της διαδρομής να είναι στη Λίμνη Παμβώτιδα την 1η Μαϊου.

fgd

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε 5 περιφερειακές κοινότητες, Κρήτη, Αττική, Στερεά, Θεσσαλία, Ήπειρο καθώς και σε 9 μεγάλους Δήμους με εκκινήσεις και τερματισμούς

 Αναλυτικά τα ετάπ:

  • 1o ετάπ: Ηράκλειο-Ρέθυμνο-Χανιά 190,1χμ (27/4/2-2022)
  • 2ο ετάπ: Αθήνα (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) – Ιτέα 165,0χμ (28/4/2022)
  • 3ο ετάπ :STAGE: Δελφοί – Λαμία – Καρδίτσα, 172,5χμ (29/4/2022)
  • 4ο ετάπ: Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα-Λάρισα 174,0χμ (30/04/2022)
  • 5ο ετάπ: Μετέωρα (Καλαμπάκα) – Ιωάννινα, 154,5χμ 1/05/2022

Μέσω αυτής της διοργάνωσης, η Ευρώπη θα είναι συντονισμένη στους δέκτες με την Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ το τηλεοπτικό σήμα θα φτάσει στη Μέση Ανατολή, στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στη Νοτιοανατολική Ασία, στην Ινδία, στη Νότια Αφρική, καθώς και στη Βόρεια και Νότια Αμερική.

hgdf

Κατά την παρουσίαση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (27 Απριλίου-1 Μαϊου 2022), ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του ότι: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για την πρόσκληση αλλά και για την τιμή για τη δική μας εταιρεία να συμμετέχει σαν Χορηγός στην  συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά από μία επίσης πολύ πετυχημένη διοργάνωση όπως ήταν αυτή του Ράλι Ακρόπολις.

hjgh

Η εταιρεία της Betsson, παρότι έχει 60 χρόνια ζωής και βρίσκεται στο Χρηματιστήριο της Σουηδίας, δεν έχει γίνει ποτέ Χορηγός σε κανέναν ποδηλατικό γύρο.

Οπότε… σπάμε το ρόδι στην Ελλάδα κάνοντας αυτή την χορηγία και τα 2000 μέλη της Betsson στην Μάλτα και στη Σουηδία περιμένουν πως και πως αυτό το γεγονός.

Είμαστε λοιπόν στη διακριτική ευχέρεια της οργανωτικής επιτροπής, να βοηθήσουμε και εμείς από το δικό μας μετερίζι ως χορηγοί, και στην άρτια διοργάνωση και στην κοινωνική ευθύνη που έχουμε ως εταιρεία».

fghf

 Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Πηγή

Must Read