ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΗ Χασμίκ, ο απαγορευμένος έρωτας στο Κόκκινο Ποτάμι και η Νέα Υόρκη

Η Χασμίκ, ο απαγορευμένος έρωτας στο Κόκκινο Ποτάμι και η Νέα Υόρκη

Ταλαντούχα, ρομαντική, αυθόρμητη και δημιουργική! Η Μανταλένα Παπαδάτου άφησε για λίγο τη Νέα Υόρκη και η ζωή της άλλαξε ριζικά, από τη μια μέρα στην άλλη. Η ηθοποιός μίλησε στο Youfly.com για τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη, για τα γυρίσματα στο Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και για την γλυκιά Χασμίκ.

Θα καταφέρουν η Χασμίκ και ο Ισμαήλ να ζήσουν τον έρωτά τους; Τι τους επιφυλάσσει η μοίρα και πόσο θα αλλάξουν οι ζωές τους; Πώς είναι για έναν ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά εποχής και ποιο τέλος θα έδινε η Μανταλένα Παπαδάτου στην ηρωίδα της;

Η αγαπημένη μας ηθοποιός έδωσε μία όμορφη συνέντευξη στο Youfly.com. Απολαύστε την!

Η Μανταλένα Παπαπδάτου Κόκκινο Ποτάμι

Πώς πήρες την απόφαση να αφήσεις τη Νέα Υόρκη, για να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

Η παροιμία λέει πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Αυτό συνέβη και σε μένα. Διαφορετικά πλάνα είχα κάνει, αλλά μου ήρθαν τα πράγματα αλλιώς. Μου βγήκε σε πολύ καλό τελικά. Εγώ ήμουν ήδη περίπου 7 χρόνια στην Αμερική, οπότε το να επιστρέψω στην Ελλάδα δε το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Είχα καιρό, βέβαια, να έρθω για διακοπές, επομένως, κανόνισα ένα τρίμηνο διακοπών από τον Ιανουάριο, ως τον Μάρτιο.

Εννοείται πως μετά θα γυρνούσα πίσω στην Αμερική, για μια παράσταση που θα έπαιζε όλο το καλοκαίρι, αλλά και για να συνεχίσω τη ζωή μου από εκεί που την είχα αφήσει.

Ήρθα Ελλάδα, έκανα τις διακοπές μου και δύο εβδομάδες πριν επιστρέψω, ξέσπασε ο κορονοϊός και δεν κατάφερα να επιστρέψω…

Έλεγα μέσα μου πως “ένα μήνα θα κρατήσει”, περίμενα, έκανα υπομονή… Κατά τη διάρκεια της αναμονής μου, ξεκίνησα να κάνω διαφημίσεις. Ύστερα, ήρθε η πρώτη πρόταση για τηλεόραση, μέσω της σειράς “Η Τούρτα της Μαμάς” κι έπειτα όλα μπήκαν σε μια ροή, εδώ στην Ελλάδα.

Όλα, τελικά, γίνονται για κάποιο λόγο. Όλο αυτό ήταν εντελώς συμπαντικό, έγινε για καλό. Άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό είναι κι ένα κοινό χαρακτηριστικό μου με την Χασμίκ, γιατί κι η δική της ζωή έτσι ακριβώς άλλαξε!

Δεν έχει κλείσει ο δρόμος για να επιστρέψω στην Αμερική, αλλά δόξα τω Θεώ η δουλειά εδώ στην Ελλάδα πάει πάρα πολύ καλά κι έγιναν όλα πολύ γρήγορα.

Μανταλένα Παπαδάτου: Η Χασμίκ, ο απαγορευμένος έρωτας στο Κόκκινο Ποτάμι και η Νέα Υόρκη

Η συνεργασία με τον Μανουσάκη και το όνειρο για το Κόκκινο Ποτάμι

Μετά τη μίνι σειρά “Ποιος ήτο ο φονεύς του αδελφού μου”, δουλεύεις για δεύτερη φορά με τον Μανούσο Μανουσάκη. Πώς βιώνεις αυτή τη συνεργασία στο Κόκκινο Ποτάμι;

Η αλήθεια είναι πως νιώθω πάρα πολύ τυχερή για αυτή τη συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη!

Ήθελα πολύ να βρίσκομαι σε μια σειρά εποχής. Όταν είχε γίνει το πρώτο Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν στην Αμερική θυμάμαι.. ήταν απόγευμα και ξαφνικά διάβασα ένα άρθρο για τη σειρά και σκέφτηκα: “Αχ, τι ωραία θα ήταν να έκανα κι εγώ κάτι τέτοιο”.

Τρία χρόνια μετά, είμαι στο “Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια”. Όταν μου είπαν ότι με πήραν στη σειρά, είχα μείνει στήλη άλατος, δεν το πίστευα. Που να ήξερα πριν χρόνια ότι θα έπαιζα στη σειρά που μου άρεσε τόσο…

Η Χασμίκ

Υποδύεσαι την Χασμικ. Θες να μας πεις λίγα λόγια για την ηρωίδα σου; Ποια χαρακτηριστικά του ρόλου σε γοήτευσαν;

Αυτό που ξεχωρίζω στην Χασμίκ, το οποίο έχουμε και κοινό, είναι η παιδική της αθωότητα και η δίψα της για ζωή κι έρωτα! Αυτό το κορίτσι αποτελεί μια ήρεμη δύναμη, που παρά τις κακουχίες της ζωής, ορμά σαν χείμαρρος!

Δε σκέφτεται τίποτα άλλο, έχει απίστευτη αγάπη για τη ζωή. Αυτό ξεχωρίζω σε εκείνη, ότι είναι ένας άνθρωπος με υπόσταση.

Αυτό που μου αρέσει σε όλους τους χαρακτήρες, είναι η ειλικρίνεια που τους χαρακτηρίζει. Η σειρά δείχνει όλες τις πλευρές τους, τις φωτεινές και τις σκοτεινές τους. Είναι ρεαλιστικοί.

Το τέλος της Χασμίκ και ο Ισμαήλ

Πως είναι να αποτελείς κομμάτι μιας σειράς εποχής; Υπάρχουν δυσκολίες;

Προφανώς και υπάρχουν δυσκολίες, σε όλα τα γυρίσματα. Όμως, η χαρά όλων και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε είναι τόσο μεγάλη, που δε βλέπουμε τις δυσκολίες. Ακόμη κι όταν έχουμε εξωτερικά γυρίσματα και δεν ευνοεί ο καιρός τις συνθήκες, δεν επηρεαζόμαστε.

Εκείνη τη στιγμή τα ξεχνάς όλα, μπορεί να κρυώνεις αλλά λες: “Δε πειράζει, πάμε, το’ χούμε!”. Όλες αυτές οι δυσκολίες περισσότερο μας φέρνουν κοντά με τον ρόλο και την συνθήκη, παρά μας “βγάζουν” από αυτή.

Θα ανθίσει το ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα σε Ισμαήλ και Χασμίκ; Θα τους δούμε να ζουν τον έρωτα τους;

Θα υπάρξει εξέλιξη της ιστορίας τους. Θα καταφέρουν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει όλο αυτό.. Η σχέση τους και ο έρωτάς τους θα περάσει μέσα από πάρα πολλά κύματα.

Ισμαήλ και Χασμίκ

Ποιο τέλος θα έδινες εσύ στην Χασμίκ;

Είμαι ένας πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος (γέλιο), επομένως το τέλος που θα έδινα εγώ, θα ήταν να πάρει η Χασμίκ αυτό που πραγματικά θέλει. Να καταφέρει να είναι με τον Ισμαήλ, να το σκάσουν και να πάνε σε μία άλλη χώρα. Να ζήσουν ευτυχισμένοι, να βιώσει και να απολαύσει τον μεγάλο της έρωτα.

Νομίζω πως και οι τηλεθεατές αυτό το τέλος θα ήθελαν για την Χασμίκ και τον Ισμαήλ.

Θες να μοιραστείς μαζί μας τα μελλοντικά σου σχέδια;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάνω σχέδια! Προσπαθώ να πηγαίνω με τη ζωή παράλληλα. Σίγουρα θα είμαι στο Κόκκινο Ποτάμι και φυσικά είμαι ανοιχτή σε κάποια καλή θεατρική πρόταση. Η πραγματικότητά μου τώρα είναι αυτή, προσπαθώ να είμαι στο σήμερα, να ξεζουμίζω την ημέρα μου, να ζω το τώρα.

Ήταν η Μανταλένα Παπαδάτου, ή αλλιώς η Χασμίκ από τη σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια”.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.comΠηγή

Must Read