ΑρχικήΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΕΥΝΑ«Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της...

«Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας»-Κ.Ήσυχος

«Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας»-Κ.Ήσυχος

«Δεν είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά στη λάθος πλευρά της λογικής» επισημαίνει ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος σχολιάζοντας τη στάση όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και την αντιπολίτευσης στο θέμα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο κ.Ήσυχος δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία έχει εκμεταλλευθεί τις εξελίξεις και τον συγκρίνει με όσα η Ελλάδα πράττει τους τελευταίους μήνες. Η συμβουλή του να διαβάσουμε ξανά την ιστορία μας, είναι πολύ χρήσιμη.

Ο κ.Ήσυχος γνωρίζει άριστα τα όσα συμβαίνουν στην Λατινική Αμερική. Γι΄  αυτό και μπορεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα στη Βραζιλία, εξηγώντας πρώτα απ΄  όλα γιατί οι εξελίξεις σε αυτή τη χώρα πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Όπως θα έπρεπε να ενδιαφέρει την Ελλάδα γενικώς η Λατινική Αμερική, στην οποία η Τουρκία «αλωνίζει». Όχι χωρίς λόγο και κέρδος. Η τελευταία φορά που έγινε «συζήτηση» για την Λατινική Αμερική στην ελληνική Βουλή είχε ως θέμα τις ελλείψεις στο χαρτί υγείας στη Βενεζουέλα… Τα έφερε έτσι η ζωή και σήμερα στα ελληνικά σούπερ μάρκετ υπάρχει μεν χαρτί υγείας, αλλά η τιμή του είναι…απλησίαστη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.militaire.gr

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Πηγή

Must Read